Jan Steenlaan 31, 3904 XL Veenendaal

Provoet pedicure Veenendaal

Provoet pedicure Veenendaal voor optimale voetverzorging

Voeten zijn een onmisbaar onderdeel van uw lichaam. Ze maken contact met de aarde en dragen uw lichaam, elke dag opnieuw. De waarde van uw voeten wordt nog weleens onderschat, tot het moment dat u hulp nodig heeft. Voor een effectieve behandeling van uw voeten maakt u een afspraak bij een pedicure. Uiteraard doet u dit het liefst bij een Provoet pedicure in Veenendaal. In praktijk Samarita bent u van harte welkom voor het laten behandelen van uw voeten. Of er nu een medische noodzaak is of dat u last heeft van kalknagels, u bent altijd van harte welkom in mijn pedicurepraktijk.

 

De juiste behandeling voor uw voeten en handen

Handen en voeten zijn uitermate belangrijk voor uw gezondheid. Logisch dus dat u ze aandacht geeft. Natuurlijk doet u dit het liefst bij een Provoet pedicure. Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op kwaliteit en hygiëne. Dit is zeker bij voeten niet geheel onbelangrijk. Tenen bijvoorbeeld zijn soms heel gevoelig voor infecties en schimmels en dus is goede verzorging uitermate belangrijk. In mijn praktijk Samarita weet ik als geen ander wat nodig is om uw voeten te voorzien van de juiste verzorging. Bovendien kunt u ook voor allerlei andere zaken bij mij terecht. Zo boekt u bij Samarita ook eenvoudig een beautybehandeling voor uzelf, uw moeder, vriendin of iemand anders uit uw familie- of vriendenkring.

Maak een afspraak en kom langs bij Samarita

Als Provoet pedicure in Veenendaal weet ik exact wat nodig is voor een goede verzorging van uw handen en voeten. Bovendien levert een afspraak bij Samarita u altijd voordelen op. Ik zet de voordelen van mijn praktijk graag voor u uiteen:

– Ik ben een pedicure met meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van voeten en handen.
– Samarita is gespecialiseerd in diabetische en reumatische voeten, schimmelnagels, ingegroeide nagels en ortheses.
– Elk consult kenmerkt zich door oprechte interesse, een effectieve behandeling en een scherpe prijs.
– Kwaliteit en hygiëne zijn bij Samarita te allen tijde gegarandeerd.
– U kunt altijd binnen een kort tijdsbestek terecht in mijn praktijk.

Geef uw handen en voeten de verzorging die ze nodig hebben en maak vandaag nog een afspraak met Samarita.