Jan Steenlaan 31, 3904 XL Veenendaal

Medisch pedicure Veenendaal

Medisch pedicure in Veenendaal

Bent u op zoek naar een medisch pedicure in Veenendaal voor het behandelen van uw voeten? Kom dan zeker langs bij Samarita in Veenendaal. In mijn praktijk behandel ik namelijk mensen met klachten zoals reuma, diabetes en schimmelnagels. Met deze gespecialiseerde behandelingen bied ik mensen de juiste zorg voor hun voeten. Het zijn tenslotte voeten die uw lichaam dragen en daarom is voetverzorging uiternate belangrijk. Het zijn juist uw voeten die het vaak te verduren hebben en daarom is een bezoek aan een medisch pedicure in Veenendaal zeker de moeite waard. Praktijk Samarita is handen- en voetenspecialist en weet daarmee uw klachten zeker te verminderen of de pijn enigszins te verlichten.

Gespecialiseerd aanbod behandelingen

Bij Samarita bied ik u een breed aanbod behandelingen voor zowel handen als voeten. Zowel voor een gewone als gespecialiseerde pedicurebehandeling bent u van harte welkom in mijn praktijk. Verder bied ik u ook de mogelijkheid tot een beautybehandeling. Denk bijvoorbeeld aan een hotstone behandeling, een spa treatment of kunstnagels. Dit werkt uitermate ontspannend en is daarom een mooie aanvulling op een reguliere pedicurebehandeling. Kom daarom gerust langs in mijn praktijk en laat mij u helpen om u weer lekker in u vel te doen zitten. Soms heeft u dit gewoon nodig, zelfs als u daar zelf niet altijd mee bezig bent. Uiteraard kunt u een behandeling ook altijd cadeau doen aan iemand die u lief en dierbaar is.

Hierom maakt u een afspraak bij Samarita

Het heeft altijd meerwaarde om een afspraak in te plannen bij Samarita. Graag zetten wij onze voordelen voor u uiteen:

– Samarita is gespecialiseerd in diabetische en reumatische voeten, schimmelnagels, ingegroeide nagels en ortheses.
– Als pedicure heb ik meer dan 30 jaar ervaring en ben ik dus expert in mijn vakgebied.
– Samarita werkt altijd volgens de nieuwste richtlijnen en is up-to-date als het gaat om medische kennis.
– Ik ben aangesloten bij Provoet en dus is kwaliteit en hygiëne gegarandeerd.
– Na een bezoek voelt u zich weer als herboren.

Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak. Ik zie u graag verschijnen in mijn pedicurepraktijk. U bent altijd van harte welkom, ongeacht het soort voetklachten waarmee u rondloopt.