Jan Steenlaan 31, 3904 XL Veenendaal

Kunstnagels

Kunstnagels voor de handen:
Wij hebben twee soorten kunstnagels:
Acryl
Gel

Wat is het verschil tussen Gel en Acryl ?
Beide soorten kunstnagel kunnen in allerlei vormen en kleuren gestyled worden. Ze zorgen voor een mooi verzorgde en natuurlijke uitstraling van de handen of juist een meer glossy en opvallende look.

Voordelen van Gel nagels:
Gel nagels lijken echter dan Acryl nagels
Ze zijn stevig maat toch flexibel zoals je eigen nagels
Gel nagels kunnen op de natuurlijke nagels aangebracht worden om zo je eigen nagels de kans te geven om te groeien. Je kan ook kiezen om een verlenging van je nagels. Dan gebruiken we tips om de lengte van de nagels te verlengen.

De gel nagels word op gebouwd uit 3 lagen een basis laag, een bouw laag en daarna een glans laag. De lagen gel word onder de UV lamp gehard. De gels kunnen we naturel aanbrengen dat noemen we “French Manicure”. De gel nagels kan vervolgens gevijld worden in de vorm die u wilt hebben we kunnen uw nagels ook versieren.

gelnagels

Voordelen van Acryl nagels:
Ze zijn kei hard breken niet zo gauw
hoeven niet gehard te worden onder de UV lamp
Acryl nagels maken we met een sjabloon of een tip. De natuurlijke nagel word onder het sjabloon of tip weggehaald waardoor de acrylnagels beter tot zijn recht komen.
Acryl is een poeder die je met een liquid vermengt tot een bolletje met dat bolletje ga je een nagel opbouwen. Ook de Acryl kan je naturel aanbrengen als een “French Manicure”.

acrylnagels