Jan Steenlaan 31, 3904 XL Veenendaal

Beaty Spa Treatment

Beauty Spa Treatment is een verwennerij voor uw Handen en Voeten.

Het bestaat uit:

Scrubben van de huid
Het scrubben gebeurd met een scrub crème, de kleine korreltjes van de crème schuren een heel dun laagje van uw huid af waardoor de huid glad en soepel aan voelt en de dode huidcellen worden verwijderd.

Paraffine pakking
Een paraffinepakking is een zeer verzorgende, ontspannende, verzachtende behandeling, maakt de huid elastischer, stimuleert de doorbloeding, versterkt en verbetert het onderhuidse weefsel, verzacht de nagelriemen, hydrateerd droge en beschadigde voeten en verzacht pijnlijke spieren bij reuma. De voeten voelen zijde zacht aan.
Wat is paraffine
Paraffine is een soort kaarsvet met etherische Oliën. Door de warmte openen de poriën zich, de bloedcirculatie wordt hierdoor verbeterd en de huid wordt zichtbaar en voelbaar gereinigd en verzacht. De verzorgende eigenschappen van paraffine hydrateren de handen en voeten en maken ze soepel en glad, daardoor zien ze er weer elastisch en jonger uit.

paraffine1     paraffine2     paraffine3

Massage
Na het paraffine pakking krijgt u een heerlijke ontspannende massage. Het stimuleert de bloedsomloop en de spieren worden soepel en ontspannen zich. Een mooie afsluiting van een heerlijke ontspannende behandeling.

Deze behandeling duurt 1 uur en 30 minuten.