Jan Steenlaan 31, 3904 XL Veenendaal

Beauty

U kunt bij ons terecht voor verschillende beauty behandelingen. Maak eens een afspraak voor een hotstone behandeling, spa treatment of kunstnagels. Heerlijk ontspannen!

Beauty Spa Treatment is een verwennerij voor uw Handen en Voeten.

Het bestaat uit:

Scrubben van de huid
Het scrubben gebeurd met een scrub crème, de kleine korreltjes van de crème schuren een heel dun laagje van uw huid af waardoor de huid glad en soepel aan voelt en de dode huidcellen worden verwijderd.

Paraffine pakking
Een paraffinepakking is een zeer verzorgende, ontspannende, verzachtende behandeling, maakt de huid elastischer, stimuleert de doorbloeding, versterkt en verbetert het onderhuidse weefsel, verzacht de nagelriemen, hydrateerd droge en beschadigde voeten en verzacht pijnlijke spieren bij reuma. De voeten voelen zijde zacht aan.
Wat is paraffine
Paraffine is een soort kaarsvet met etherische Oliën. Door de warmte openen de poriën zich, de bloedcirculatie wordt hierdoor verbeterd en de huid wordt zichtbaar en voelbaar gereinigd en verzacht. De verzorgende eigenschappen van paraffine hydrateren de handen en voeten en maken ze soepel en glad, daardoor zien ze er weer elastisch en jonger uit.

paraffine1     paraffine2     paraffine3

Massage
Na het paraffine pakking krijgt u een heerlijke ontspannende massage. Het stimuleert de bloedsomloop en de spieren worden soepel en ontspannen zich. Een mooie afsluiting van een heerlijke ontspannende behandeling.

Deze behandeling duurt 1 uur en 30 minuten.

Hotstone massage

Hotstone massage is een massage met verwarmde stenen, dit zijn speciale stenen, ze nemen warmte op en geven dit vervolgens weer af aan het lichaam. Door de combinatie van warmte en beweging kan de masseur dieper in het spierweefsel komen wat de massage veel effectiever maakt, hierdoor ontspannen de spieren sneller.

Een Hotstone massage is een weldaad van ontspannen en heerlijk genieten van de warmte die de stenen op uw lichaam afgeeft.

Hoe werkt het
Er wordt een aantal stenen op uw lichaam geplaatst, deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven direct een ontspanning. Daarna wordt u gemasseerd met warme stenen. Er wordt een neutrale of aromatische olie gebruikt die ervoor zorgt dat de stenen goed glijden over het lichaam. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige bewegingen en cirkelvormige bewegingen, hierdoor wordt de warmte van de stenen afgegeven aan het lichaam.

En waar is het allemaal goed voor :

 • ontspannend & ontgiftend
 • gewricht problemen
 • doorbloeding
 • spijsvertering
 • blokkades
 • ontgiften
 • rugklachten
 • stress
 • en natuurlijk ook als u eens lekker wilt ontspannen.

Hieronder treft u een aantal aandoeningen waarbij het af te raden is een Hotstone massage te ondergaan.

 • burnout
 • ontstekingen
 • besmettelijke huidaandoeningen
 • psoriasis
 • trombose
 • kanker
 • koorts
 • extreme vermoeidheid en uitputting

Tevens wordt een hotstone massage afgeraden in de eerste 3 maanden van een zwangerschap. Ook het gebruik van bepaalde medicamenten en geestverruimende middelen zijn een contra-indicatie.

Kunstnagels

Kunstnagels voor de handen:
Wij hebben twee soorten kunstnagels:
Acryl
Gel
Wat is het verschil tussen Gel en Acryl ?
Beide soorten kunstnagel kunnen in allerlei vormen en kleuren gestyled worden. Ze zorgen voor een mooi verzorgde en natuurlijke uitstraling van de handen of juist een meer glossy en opvallende look.

Voordelen van Gel nagels:
Gel nagels lijken echter dan Acryl nagels
Ze zijn stevig maat toch flexibel zoals je eigen nagels
Gel nagels kunnen op de natuurlijke nagels aangebracht worden om zo je eigen nagels de kans te geven om te groeien. Je kan ook kiezen om een verlenging van je nagels. Dan gebruiken we tips om de lengte van de nagels te verlengen.

De gel nagels word op gebouwd uit 3 lagen een basis laag, een bouw laag en daarna een glans laag. De lagen gel word onder de UV lamp gehard. De gels kunnen we naturel aanbrengen dat noemen we “French Manicure”. De gel nagels kan vervolgens gevijld worden in de vorm die u wilt hebben we kunnen uw nagels ook versieren.

gelnagels

Voordelen van Acryl nagels:
Ze zijn kei hard breken niet zo gauw
hoeven niet gehard te worden onder de UV lamp
Acryl nagels maken we met een sjabloon of een tip. De natuurlijke nagel word onder het sjabloon of tip weggehaald waardoor de acrylnagels beter tot zijn recht komen.
Acryl is een poeder die je met een liquid vermengt tot een bolletje met dat bolletje ga je een nagel opbouwen. Ook de Acryl kan je naturel aanbrengen als een “French Manicure”.

acrylnagels